Fórum bylo aktualizováno, pro více informací mrkněte sem: viewtopic.php?f=10&t=70529
Grafika se bude postupně za provozu měnit - není potřeba psát stále dokola stížnosti že je to hnusný. Je to výchozí vzhled phpbb systému.
Grafika se bude postupně za provozu měnit - není potřeba psát stále dokola stížnosti že je to hnusný. Je to výchozí vzhled phpbb systému.
Na co a proč máme naše čtyřky?
-
- hvězda
- Auto: w124 300d, w124 300d turbo, w124 c???, W163 270CDI
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Věk: 31
- Stav: Offline
-
- vycházející hvězda
- Auto: 300ce
- Místo/Bydliště: Žatec
- Věk: 41
Re: Na co a proč máme naše čtyřky?
Zrovna jsem se vrátil z práce. Zavolám si taxi, páč jsem měl s sebou pár věcí a jedem. Bavim se s pánem o počasí a blabla atak dál. Hned po tom klišé došlo na auta a že si pěstuje nějakou postarší alfičku. Pochlubit jsem se samozřejmě musel i já a z jeho strany byl takovej zájem, že se jelo nakonec ke mě do garáže a proběhl menší výletíček po okolí. A zase jako pokaždé, když je hezky a je nálada. Odkrýt, start, podavač podává, okna dolu, anténu nahoru, šíbedach dozádu, světla, pěkně déčko, 2, 3, 4 a už si plujem s větrem všude kolem nás. Nechal jsem frajera svézt, byl velice zodpovědnej a to víš, že tady pozdravíme synka, tady zamáváme mamině v práci, rohlík napříč hubou a neskutečně ho to bavilo.
Tak přemýšlím, že už začala pomáli doba kdy i C124 ve standart konfiguraci v dobrym stavu dokáže neskutečně pobavit a má člověk i pocit, že zavírá vrata za veteránem a pamětníkem zašlejch dob, kdy si chlapi ještě neholili frndy...
Mě osobně se celá kolekce stodvacetčtyřek líbí za svou mercedesovitost starejch časů a dostupnost i méně majetným jedincum. Proto jí také mám a jen tak nedám.
Luboš
Tak přemýšlím, že už začala pomáli doba kdy i C124 ve standart konfiguraci v dobrym stavu dokáže neskutečně pobavit a má člověk i pocit, že zavírá vrata za veteránem a pamětníkem zašlejch dob, kdy si chlapi ještě neholili frndy...
Mě osobně se celá kolekce stodvacetčtyřek líbí za svou mercedesovitost starejch časů a dostupnost i méně majetným jedincum. Proto jí také mám a jen tak nedám.
Luboš
-
Autor tématu - král hvězd
Je to tak.. Včera jsem např. potkal krásný dvojkový golf a tak mne mrzelo, že na rondlu uhnul o sjezd dříve než já, tyto krabice už začínají mít své kouzlo, klidně bych z toho hlediska golfíka zařadil do této skupiny se čtyřkami ;)
-
- hvězdička
- Auto: BMW E30 & Mercedes W124 200D
- Místo/Bydliště: Most - Fox Hill
124ku sem si pořídil minulý rok jako auto na zimu a jako druhé auto aby BMW E30 mohlo zůstat v garáži, od té doby jen to nejnutnejší přední horní uložení tlumičů, nové čelní sklo kdo ví ale z niceho nic prasklo, zadní uložení stabilizační tyče od té doby jen jezdim a tankuju. 200D neni zadnej rychlik ale už sem si zvyk a stačí mi to v zimě skoro hned topí a skoro nic to nežere. Plán zní tak jezdit dokud to pujde :) a jen ty nejnutnější opravy. Jinak k dnešnímu dni najeto neco před 1 246 xxx km možná už dva ale to už asi nikdo nezjistí.
http://i.imgur.com/wUL6hMn.jpg
http://i.imgur.com/zzv1dB0.jpg
http://i.imgur.com/6P1X9DB.jpg
http://i.imgur.com/wUL6hMn.jpg
http://i.imgur.com/zzv1dB0.jpg
http://i.imgur.com/6P1X9DB.jpg
-
-
- hvězdička
Samozdřejmě proběhlo minulý rok ošetření před zimou to stejně proběhne i teď a snad odslouží další rok bez problému. Na fotkách je po včerejšim rozleštění obyč tempem. Jinak je to origo taxi což ste asi všichni poznali :D
-
-
- král hvězd
- Auto: W163, W902, W126/380SD ;-)...
- Místo/Bydliště: eMBé (tam, co má fabriku fauvé)
- Věk: 48
To tak nehroť, fotky jsou milosrdný, je to odlítaná paštika, prostě poslouží a půjde do hutí.
-
To auto mi něco připomíná. Nejezdilo předtím v Ostravě? Nebylo z boku bouchlé na roh LZ blatníku až se u lemu zkrabatil i druhý? A opravené tak, že se ani neměnil zadní nárazník ani lišta, jen LZ lampa?
-
- hvězdička
Odlitaný pravě že neni všechno funguje :D na to co ma za sebou je v dobrym stavu co se tíče rzi skoro žádná a že sem ho prolez, nene je z Chemnitzu a pak Ustí a Dečín a teď mam já mam i origo německej technicak
-
- král hvězd
- Auto: W 124, a jiná, a jiná...
- Místo/Bydliště: Jihlava, Šafaříkova 28
- Věk: 68
- Kontaktovat uživatele:
*thumbs up*
Máš můj souhlas, neb elektrika, diferáky, kardany a poloosy se v té době nějak nevydařily.... :'(
U novějších modelů, který už to maj fšechno velký jako z Avie = Noproblém,
.....pumpování auta je neznámý problém. *thumbs up*
Máš můj souhlas, neb elektrika, diferáky, kardany a poloosy se v té době nějak nevydařily.... :'(
U novějších modelů, který už to maj fšechno velký jako z Avie = Noproblém,
.....pumpování auta je neznámý problém. *thumbs up*
Naposledy upravil(a) Přemek Doležal dne Ne 15.05.2016, 21:51, celkem upraveno 1 x.
-
- hvězdička
- Auto: W124CE300, RR 3.6TDV8, S124E300D24V, S204
- Místo/Bydliště: http://w124-zone.com/downloads/MB%20CD/
- Věk: 51
- Kontaktovat uživatele:
Ako tak pozeram, tak skoro vsetci tu mame 124ky, lebo ich chceme mat a nie ze ich musime mat.
A s tym chcenim, je to ako s laskou: Ak clovek vie preco miluje, tak nemiluje . :)
Apropo laska... S124 po sklopeni zadnych sedadiel ako stvorene na lasku a cinnosti suvisiace s nou.
:)
8)
A s tym chcenim, je to ako s laskou: Ak clovek vie preco miluje, tak nemiluje . :)
Apropo laska... S124 po sklopeni zadnych sedadiel ako stvorene na lasku a cinnosti suvisiace s nou.
:)
8)
-
- vycházející hvězda
- Auto: W11, W107, W112, W129, W210, W211, W221
- Místo/Bydliště: České Budějovice a okolí
- Věk: 57
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu všeobecné nadšení pro W124. Ač to byl můj první MB ( asi v roce 1992 jsem si pořídil lišťáka 2,6 litru ) nyní už mě neoslovil. Před třemi lety jsem přivezl tu samou motorizaci, ale rok 1990. Počítal jsem, že se s tím bude dcerka učit jezdit. Dva roky to stálo v garáži, propadla technická, dcerka do toho ani nesedla, tak jsem rád, že to odjelo. Týden jsem s tím v létě jezdil do práce a rád jsem zase zalezl do W221. Dvakrát do stejné řeky prostě nevstoupíš.
-
- král hvězd
- Auto: D, J, SWE, CZ...
- Místo/Bydliště: Praha - východ
tak ale 221 to je přece jiná třída...to se nedá srovnávat ani když zapomeneme ty roky co je dělí...
Já se teda do klasickýho mercedesa vždycky těším a co dost jezdim v práci widlema tak jsem rád, že do toho můžu sednout a i to do svýho užitkovýho.
Někdo rád bydlí v satelitu s rekuperací, několika řídícíma jednotkama, jinýmu se líbí prvorepubliková vila nebo statek z přelomu století. Prostě každej má rád něco jinýho.
124 byla a je bezesporu skvělý auto a je to jeden z modelů kterej se zasloužil o to, že mercedes je tím čím je...(nejsem si jistej, jestli by to dokázal se současným portfoliem ;) )a i v dnešní době do toho sednu, ujedu na jeden zátah 2tkm a vystoupím i na dnešní dobu svěží (jestli ne,měl bych začít víc cvičit :) ) a to nejsem žádnej zaslepenej skalní fanda...Pokud mám hodnotit typy 115-123-124, tak "nejlepší" mi přijde asi piano...i co občas vezu lidi starým autem nepolíbený, tak se jim líbí jak je jízda 115 "moderní"...
Já se teda do klasickýho mercedesa vždycky těším a co dost jezdim v práci widlema tak jsem rád, že do toho můžu sednout a i to do svýho užitkovýho.
Někdo rád bydlí v satelitu s rekuperací, několika řídícíma jednotkama, jinýmu se líbí prvorepubliková vila nebo statek z přelomu století. Prostě každej má rád něco jinýho.
124 byla a je bezesporu skvělý auto a je to jeden z modelů kterej se zasloužil o to, že mercedes je tím čím je...(nejsem si jistej, jestli by to dokázal se současným portfoliem ;) )a i v dnešní době do toho sednu, ujedu na jeden zátah 2tkm a vystoupím i na dnešní dobu svěží (jestli ne,měl bych začít víc cvičit :) ) a to nejsem žádnej zaslepenej skalní fanda...Pokud mám hodnotit typy 115-123-124, tak "nejlepší" mi přijde asi piano...i co občas vezu lidi starým autem nepolíbený, tak se jim líbí jak je jízda 115 "moderní"...
-
221 je proti ctyrcce kosmicka lod
Z motorizace 2.6 bych take nebyl moc odvazanej
Z motorizace 2.6 bych take nebyl moc odvazanej