Fórum bylo aktualizováno, pro více informací mrkněte sem: viewtopic.php?f=10&t=70529

Grafika se bude postupně za provozu měnit - není potřeba psát stále dokola stížnosti že je to hnusný. Je to výchozí vzhled phpbb systému.

W202 zapojenie alarmu


Autor tématu
Kabbra
hvězdička
Příspěvky: 12
Registrován: Pá 20.11.2020, 8:00
Auto: Mercedes benz w202
Stav: Offline

Re: W202 zapojenie alarmu

Příspěvek od Kabbra » Ne 22.11.2020, 9:01

ale ta puvodni jednotka na tech spodnich foto neni alarm, to je original jednotka immobilizeru, pravdepodobne se to podelalo a nekdo to odstranil uplne a aby sel central tak tam strcil ten jabkotron :-!
cental se ovlada tim tlacitkem nad radiem jestli to jeste funguje ? :-$
a auto urcite muzes zamykat/odemykat mechanicky klicem pres zamek v klice dveri *thumbs up*
[/quote]

Ďakujem ti konečne normalna rada takže hento je imobilizera nevieš prosím ta náhodou kde to malo byt zapate ??? A ja nedokazem zamknut klucom lebo mam vzduchový central ja dokazem iba kufor otvoriť cez kluc a na pravo mam potom ruchu pumpicku nad kompresorom.




Autor tématu
Kabbra
hvězdička
Příspěvky: 12
Registrován: Pá 20.11.2020, 8:00
Auto: Mercedes benz w202
Stav: Offline

Re: W202 zapojenie alarmu

Příspěvek od Kabbra » Ne 22.11.2020, 9:11

Ďakujem w463 ostatným ani odpisovať nebudem keď pisu len pi..viny a tvaria sa ze to vedia ani sa nebudem s vamy hádať lebo debil ta najprv stiahne na svoju úroven a potom ta porazi skúsenosťami piza Čenda Premek doležal




Přemek Doležal
král hvězd
Příspěvky: 19927
Registrován: Pá 03.12.2010, 0:20
Auto: W 124, a jiná, a jiná...
Místo/Bydliště: Jihlava, Šafaříkova 28
Věk: 67
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: W202 zapojenie alarmu

Příspěvek od Přemek Doležal » Ne 22.11.2020, 11:36

Vidím, že se nám tu vylíhnul Správný člen.
Takové tady potřebujeme. @}->--




Merc124
Administrátor
Příspěvky: 4759
Registrován: Po 28.07.2008, 14:42
Auto: W210 + 3 x W201 + B 200 CDI + Stardiag C3 + C5
Místo/Bydliště: Mělník
Věk: 58
Stav: Offline

Re: W202 zapojenie alarmu

Příspěvek od Merc124 » Ne 22.11.2020, 14:08

Kabbra napsal:
Pá 20.11.2020, 19:13
Sorry nato som pozabudol len neviem otocit foto WDB2021821F373332
Takže máš C 220 TD, to je tedy 220 diesel kombi s čerpadlem Lucas, r.v. 15.04.1996, manuál převodovka 717.416,
bohužel el. schéma ve VISu nemám, až od r. 97 a výš :-$ takže jenom kde co najdeš ;)
Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.




Autor tématu
Kabbra
hvězdička
Příspěvky: 12
Registrován: Pá 20.11.2020, 8:00
Auto: Mercedes benz w202
Stav: Offline

Re: W202 zapojenie alarmu

Příspěvek od Kabbra » Ne 22.11.2020, 21:08

Ďakujem ty Merc124 aspoň viem kde mam co hladat len ja tam mam motor om 604 2200cm 70 kw hladký diesel




Čenda
král hvězd
Příspěvky: 4337
Registrován: Čt 21.08.2008, 16:50
Auto: W163, W902, W126/380SD ;-)...
Místo/Bydliště: eMBé (tam, co má fabriku fauvé)
Věk: 48
Stav: Offline

Re: W202 zapojenie alarmu

Příspěvek od Čenda » Ne 22.11.2020, 23:28

Ale já tam nemám TD, já tam mám hladký diesel... :smich:




Autor tématu
Kabbra
hvězdička
Příspěvky: 12
Registrován: Pá 20.11.2020, 8:00
Auto: Mercedes benz w202
Stav: Offline

Re: W202 zapojenie alarmu

Příspěvek od Kabbra » Po 23.11.2020, 14:02

Čenda napsal:
Ne 22.11.2020, 23:28
Ale já tam nemám TD, já tam mám hladký diesel... :smich:
Ty si fakt asi kkt nauč sa čítať




Přemek Doležal
král hvězd
Příspěvky: 19927
Registrován: Pá 03.12.2010, 0:20
Auto: W 124, a jiná, a jiná...
Místo/Bydliště: Jihlava, Šafaříkova 28
Věk: 67
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: W202 zapojenie alarmu

Příspěvek od Přemek Doležal » Po 23.11.2020, 15:11

.... do kokotů budeš nadávat jo ? :'(
Mylím, že tak jak jsi přišel, tak by ses měl odebrat, ... na sběr banánů, sokolíku. *stop*




Autor tématu
Kabbra
hvězdička
Příspěvky: 12
Registrován: Pá 20.11.2020, 8:00
Auto: Mercedes benz w202
Stav: Offline

Re: W202 zapojenie alarmu

Příspěvek od Kabbra » Po 23.11.2020, 16:59

A ty by si sa mal odobrať naspet na planetu opic odkiaľ pochadzas




Přemek Doležal
král hvězd
Příspěvky: 19927
Registrován: Pá 03.12.2010, 0:20
Auto: W 124, a jiná, a jiná...
Místo/Bydliště: Jihlava, Šafaříkova 28
Věk: 67
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: W202 zapojenie alarmu

Příspěvek od Přemek Doležal » Po 23.11.2020, 21:36

Bingo !




chovanec
hvězdička
Příspěvky: 282
Registrován: Út 20.11.2012, 21:10
Auto: W 212 220cdi W201 1.8
Místo/Bydliště: Dunajská Lužná
Věk: 55
Stav: Offline

Re: W202 zapojenie alarmu

Příspěvek od chovanec » Po 23.11.2020, 22:06

Kabbra tu niesi na v krčme! Váž slová a nerob handbu hlavne sebe a ostatným Slovákom ! Keď nevieš pochopiť aj trochu srandy nemusíš mať hneď plnú hubu nadávok,ostatne tie nadávky sedia viac na teba ako na ľudí ktorým si to písal! Nesúhlas sa dá vyjadriť aj slušne.Mne tu diskutujúci veľmi pmohli.Aj Premek Doležal ktorému si nechutne vynadal :-! Aj ma sprdol keď som si myslel že s dá vyliečit SBC resetom *jokingly* Mal som nedávno nezhodu názorov tu s jedným pánom ale v živote by som si nedovolil použiť to čo vyliezlo z tvojej huby 008




Autor tématu
Kabbra
hvězdička
Příspěvky: 12
Registrován: Pá 20.11.2020, 8:00
Auto: Mercedes benz w202
Stav: Offline

Re: W202 zapojenie alarmu

Příspěvek od Kabbra » Út 24.11.2020, 7:05

chovanec napsal:
Po 23.11.2020, 22:06
Kabbra tu niesi na v krčme! Váž slová a nerob handbu hlavne sebe a ostatným Slovákom ! Keď nevieš pochopiť aj trochu srandy nemusíš mať hneď plnú hubu nadávok,ostatne tie nadávky sedia viac na teba ako na ľudí ktorým si to písal! Nesúhlas sa dá vyjadriť aj slušne.Mne tu diskutujúci veľmi pmohli.Aj Premek Doležal ktorému si nechutne vynadal :-! Aj ma sprdol keď som si myslel že s dá vyliečit SBC resetom *jokingly* Mal som nedávno nezhodu názorov tu s jedným pánom ale v živote by som si nedovolil použiť to čo vyliezlo z tvojej huby 008
Skus si to precitat cele od začiatku a pochopis jeho rada on by to zápal na dverne spinače vie o tom hovno lebo az potom my jeden ktorému ďakujem znova povedal ze to je jednotka imobilizeru a nie alarmu tak ako som si ja myslel poslal aj fotky kde by co malo byt a pomohla my lebo uz som dokázal rozbehať dialkove a funguje my to



Odpovědět