Fórum bylo aktualizováno, pro více informací mrkněte sem: viewtopic.php?f=10&t=70529

Grafika se bude postupně za provozu měnit - není potřeba psát stále dokola stížnosti že je to hnusný. Je to výchozí vzhled phpbb systému.

Dodělání tempomatu 639

Odpovědět

Autor tématu
Džejár
legenda hvězd
Příspěvky: 3167
Registrován: Po 26.01.2009, 21:08
Auto: Iveco daily 35S12
Místo/Bydliště: Brno
Stav: Offline

Dodělání tempomatu 639

Příspěvek od Džejár » Stř 22.01.2020, 10:35

co je potřeba koupit ?
Vin pro lepší poznání jestli to auto bude podporovat ?
pak přehrání sw nebo jen úprava ve Starce ?




Autor tématu
Džejár
legenda hvězd
Příspěvky: 3167
Registrován: Po 26.01.2009, 21:08
Auto: Iveco daily 35S12
Místo/Bydliště: Brno
Stav: Offline

Re: Dodělání tempomatu 639

Příspěvek od Džejár » Pá 24.01.2020, 14:30

vyřešeno díky




prcek
vycházející hvězda
Příspěvky: 669
Registrován: Čt 31.07.2008, 14:51
Auto: W123 280CE
Místo/Bydliště: Most / Teplice
Stav: Offline

Re: Dodělání tempomatu 639

Příspěvek od prcek » So 25.01.2020, 19:05

Pochlub se, jak na to? Já na 312D šel cestou podtlakového univerzálu Waeco.




Autor tématu
Džejár
legenda hvězd
Příspěvky: 3167
Registrován: Po 26.01.2009, 21:08
Auto: Iveco daily 35S12
Místo/Bydliště: Brno
Stav: Offline

Re: Dodělání tempomatu 639

Příspěvek od Džejár » Po 03.02.2020, 7:16

no yt je spousta videí, trošku sem váhal, naštěstí mi přišla dobrá rada, takže vše ok. originál dokoupím jen patřičné díly.




oro
hvězdička
Příspěvky: 14
Registrován: Ne 03.08.2008, 21:08
Stav: Offline

Re: Dodělání tempomatu 639

Příspěvek od oro » Pá 14.02.2020, 18:01

V pohodě to zase není,koupiš páčku a nakodovat do sw.
Naposledy upravil(a) oro dne Ne 16.02.2020, 17:32, celkem upraveno 1 x.




W463
hvězda
Příspěvky: 1128
Registrován: Pá 05.06.2009, 17:53
Auto: to obcas tak pribejva, ze uz se to sem nevejde
Místo/Bydliště: Doma
Stav: Offline

Re: Dodělání tempomatu 639

Příspěvek od W463 » Pá 14.02.2020, 19:52

oro napsal:
Pá 14.02.2020, 18:01
V pohodě to zase není,koupiš páčku a nakodovat do sw. To ,ale jaksi každej nedělá.Pokus to není přes server mercedes,tak při poruše sw to tam zas nebudeš mít nakodováno.
v pohode to je a hloupy kecy si nech od cesty :-*




oro
hvězdička
Příspěvky: 14
Registrován: Ne 03.08.2008, 21:08
Stav: Offline

Re: Dodělání tempomatu 639

Příspěvek od oro » Ne 16.02.2020, 17:33

ok..mne to nešlo :-!




W463
hvězda
Příspěvky: 1128
Registrován: Pá 05.06.2009, 17:53
Auto: to obcas tak pribejva, ze uz se to sem nevejde
Místo/Bydliště: Doma
Stav: Offline

Re: Dodělání tempomatu 639

Příspěvek od W463 » Ne 16.02.2020, 17:40

oro napsal:
Ne 16.02.2020, 17:33
ok..mne to nešlo :-!
tak jsi neco delal blbe :-$



Odpovědět