Fórum bylo aktualizováno, pro více informací mrkněte sem: viewtopic.php?f=10&t=70529

Grafika se bude postupně za provozu měnit - není potřeba psát stále dokola stížnosti že je to hnusný. Je to výchozí vzhled phpbb systému.

Sahara jede naplno

Odpovědět

Autor tématu
Hoblajz
hvězdička
Příspěvky: 3
Registrován: Po 23.12.2019, 15:32
Auto: MB 211 130kw
Stav: Offline

Sahara jede naplno

Příspěvek od Hoblajz » Ne 09.02.2020, 16:56

Ahoj, prosím o radu w211 sahara po zapnutí klíčku jede naplno. zkoušel jsem zapojit jinou a dělá to samé, čidlo teploty vyměněné, kabely nepřerušené a pojistky ok. nemáte s tím někdo zkušenost?




W463
hvězda
Příspěvky: 1159
Registrován: Pá 05.06.2009, 17:53
Auto: to obcas tak pribejva, ze uz se to sem nevejde
Místo/Bydliště: Doma
Stav: Offline

Re: Sahara jede naplno

Příspěvek od W463 » Ne 09.02.2020, 16:59

saharou, cidlem teploty, pojistkama ani kabelem to neni, to jsi se mohl rovnou zeptat :-*




trojan
kometa
Příspěvky: 2288
Registrován: Po 28.02.2011, 18:33
Auto: Trambus
Místo/Bydliště: 60580495devět/Kolín
Stav: Offline

Re: Sahara jede naplno

Příspěvek od trojan » Ne 09.02.2020, 17:25

ŘJ MOTORU, BY TAM MOHLA DĚLAT BRIKULE... :-)




Humungus
vycházející hvězda
Příspěvky: 535
Registrován: Pá 28.10.2011, 21:22
Auto: MB
Místo/Bydliště: Kolin
Stav: Offline

Re: Sahara jede naplno

Příspěvek od Humungus » Ne 09.02.2020, 17:48

W463 napsal:
Ne 09.02.2020, 16:59
saharou, cidlem teploty, pojistkama ani kabelem to neni, to jsi se mohl rovnou zeptat :-*
ha ha ha to je legrace




Autor tématu
Hoblajz
hvězdička
Příspěvky: 3
Registrován: Po 23.12.2019, 15:32
Auto: MB 211 130kw
Stav: Offline

Re: Sahara jede naplno

Příspěvek od Hoblajz » Ne 09.02.2020, 18:03

Když jsem byl na diagnostice napsalo to chyba řídící jednotky sahary ale když to dela i jiná tak nevím. není tam někde nějaké relé?




W463
hvězda
Příspěvky: 1159
Registrován: Pá 05.06.2009, 17:53
Auto: to obcas tak pribejva, ze uz se to sem nevejde
Místo/Bydliště: Doma
Stav: Offline

Re: Sahara jede naplno

Příspěvek od W463 » Ne 09.02.2020, 18:06

Hoblajz napsal:
Ne 09.02.2020, 18:03
Když jsem byl na diagnostice napsalo to chyba řídící jednotky sahary ale když to dela i jiná tak nevím. není tam někde nějaké relé?
a co to bylo za diagnostiku ? =-o




Autor tématu
Hoblajz
hvězdička
Příspěvky: 3
Registrován: Po 23.12.2019, 15:32
Auto: MB 211 130kw
Stav: Offline

Re: Sahara jede naplno

Příspěvek od Hoblajz » Ne 09.02.2020, 18:08

Přímo od MB




W463
hvězda
Příspěvky: 1159
Registrován: Pá 05.06.2009, 17:53
Auto: to obcas tak pribejva, ze uz se to sem nevejde
Místo/Bydliště: Doma
Stav: Offline

Re: Sahara jede naplno

Příspěvek od W463 » Ne 09.02.2020, 18:44

Hoblajz napsal:
Ne 09.02.2020, 18:08
Přímo od MB
tak bude zrejme treba navstivit nekoho kdo ji ma a umi s ni take delat ]:->




mmacoo
hvězdička
Příspěvky: 5
Registrován: Čt 29.03.2012, 11:25
Auto: C 180 kompressor w203
Stav: Offline

Re: Sahara jede naplno

Příspěvek od mmacoo » Stř 17.06.2020, 5:42

Už je to staršia téma ale niekomu možno pomôže. Mal som ten istý problém a ako napísal užívateľ “trojan”, bol problém v RJ motora, ktorá posielala na ten ventilátor konštantné cca 4V aj pri studenom a vypnutom motore. Sú na YT videá podľa ktorých aj menej zdatní ako ja dokážu ten výstup premerať.




Mijanboy
hvězdička
Příspěvky: 308
Registrován: Čt 01.04.2010, 1:39
Auto: W124, W126, W163,W168,W202, W203, W210,W211
Místo/Bydliště: Jižní čechy
Věk: 51
Stav: Offline

Re: Sahara jede naplno

Příspěvek od Mijanboy » Stř 24.06.2020, 19:35

Taky bych se zaměřil na řj motoru. Jednou se mi stalo, že po načtení flash paměti řj motoru sahara nevypnula /při načítání se spustí /. Vypnula až po druhém načtení . Proč se tak stalo nevím . Nic se nepřepisovalo, pouze se 2x načítalo /načtené data byly identické/. Později několikrát došlo k přepisu dat v řj, ale nikdy žádný problém už nebyl.



Odpovědět