Fórum bylo aktualizováno, pro více informací mrkněte sem: viewtopic.php?f=10&t=70529

Grafika se bude postupně za provozu měnit - není potřeba psát stále dokola stížnosti že je to hnusný. Je to výchozí vzhled phpbb systému.

ML nějaký problém se vzduchem?

Odpovědět

Autor tématu
miluna
hvězda
Příspěvky: 1397
Registrován: Ne 03.08.2008, 16:29
Auto: jo jo, mám
Místo/Bydliště: Košťany
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

ML nějaký problém se vzduchem?

Příspěvek od miluna » Čt 21.11.2019, 17:10

Stavila se tu sousedka, že jí na jejím ML (2009) něco svítí a neví co. Mám je WOW nebo Delphi, tam je to bez chyb. Proč se to vůbec rozsvítí?
air.jpg
wow.jpg
Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.




prcek
vycházející hvězda
Příspěvky: 669
Registrován: Čt 31.07.2008, 14:51
Auto: W123 280CE
Místo/Bydliště: Most / Teplice
Stav: Offline

Re: ML nějaký problém se vzduchem?

Příspěvek od prcek » Čt 21.11.2019, 20:30

Zavolej, přijedu se Starkou




Merc124
Administrátor
Příspěvky: 4312
Registrován: Po 28.07.2008, 14:42
Auto: W210 + 3 x W201 + B 200 CDI + Stardiag C3 + C5
Místo/Bydliště: Mělník
Věk: 57
Stav: Offline

Re: ML nějaký problém se vzduchem?

Příspěvek od Merc124 » Pá 22.11.2019, 19:27

nevím, podle mě dispej ukazuje jenom že vůz je v jízdní poloze, přepni displej tlačítkama na volantu na jiné menu [:-}




Autor tématu
miluna
hvězda
Příspěvky: 1397
Registrován: Ne 03.08.2008, 16:29
Auto: jo jo, mám
Místo/Bydliště: Košťany
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: ML nějaký problém se vzduchem?

Příspěvek od miluna » Pá 22.11.2019, 20:30

sem přepínal.... chcíp navrknu a zas tam bylo stejně




Autor tématu
miluna
hvězda
Příspěvky: 1397
Registrován: Ne 03.08.2008, 16:29
Auto: jo jo, mám
Místo/Bydliště: Košťany
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: ML nějaký problém se vzduchem?

Příspěvek od miluna » So 23.11.2019, 20:34

Diagnóza z MB: Odchází AKU. Tak to jsem fakt na rozpacích... Uvidíme



Odpovědět