vdaka, ale na 560ku sa zatial necitim, pozeram skor 300 benzin a idem pozriet aj jednu 300 naftu.Kanal-K1 píše:Racionální důvod snad ani není ...
feketos, spotrebu riesim z pre mna jednoducheho dovodu. peniaze, za ktore tankujem, idu z penazenky a peniaze na opravy su ulozene vo fonde na ine (dovolenky, elektronika, opravy...). pre mna je to rozdiel :(feketos píše:...jak to tak čtu, tak za mě se na to vykašli...
Alien, takze clovek s realnymi skusenostami - 300+LPG, super. spotreba do 14 plynu by bola vyborna. ja celkovo jazdim pomaly, takze viem si predstavit max rovnake cislo aj u mna. druha vec je, ze pises, ze to obcas bolo problemove. co sa stalo, ked to neislo? strelil plyn a odpojilo niektoru hadicku? alebo nieco vaznejsie? skus viac popisat, prosim, to ma zaujimaAlien píše:Jak už tady bylo napsáno, W126 je auto na denní ježdění,...
*jokingly* pozor, ceny su rozne, v Nemecku zaujimavejsie kusy idu od 3 tisic hore a to uz nie je tak malo. Tieto ceny by vedel potvrdit aj uzivatel tu z fora, co priniesol tu hnedu cinu a teraz ju predava. vraj vsetky, co bol pozriet vyzerali zle (v Nemecku).JohnnyCash píše:W126 je auto na kazdy den. Treba Saddam mel na kazdy den jedno v jine barve. Myslim, ze pri dnesnich cenach W126 si to take tak muzes zaridit :)
Johnny, a este, nikde som nepostrehol, ze by niekto pisal "W124 je auto na vikendy". Ale pozri sa na to tak, ze W124 s niektorym diesel motorom si nemozes porovnat s W126 300/500/560..., tie naklady su uplne inde.
Na zaver, dostal som tip na jednu 300 turbodiesel, automat, vraj rok 90-91, uvidime, aky bude stav. akurat tu na mb-cc v technike som cital, ze tieto motory boli vybavene nejakym filtrom na sadze a bolo to problemove. to je predchodca dnesnych DPF filtrov? fakt je to taky problem v tom motore? a ked uz, tak je riesitelny?