Audio APS 50

Odpovědět

Autor tématu
Backer-C
hvězdička
Auto: W204

Audio APS 50

Příspěvek od Backer-C »

Ahoj,

u audio systému APS 50 (Harman-Becker) nejede CD/DVD mechanika. Disk v mechanice se neroztočí. Slyším jak se laser snaží načíst data, ale disk se netočí, vždy se vysune v naprosto stejné poloze v jaké byl zasunut a neslyším, že by se otáčel. V opravně elektroniky nevědí co s tím. Ostatní funkce audio systému fungují bez problému.
Moje otázka zní. Pokud si objednám starší APS 50, který vypadá dle fotky totožně, bude pracovat s autem tak jak má? Je nutné ho s vozem nějak spárovat? Jsou mezi ASP 50 nějaké rozdíly, nuance, které by zabránily bezproblémovému chodu? Bude pracovat s malým displayem, který je ASP 50 součástí?

Děkuji za případné informace a rady

Autor tématu
Backer-C
hvězdička
Auto: W204

Re: Audio APS 50

Příspěvek od Backer-C »

APS 50 (Harman-Becker) opraven,

jednalo se mechanicky poškozenou jednotku optického disku (CD/DVD) a vadný Driver (chip, který se stará o rychlost otáček disku), ten byl pravděpodobně spálen důsledkem poškození mechaniky.
V systému byla tedy vyměněna disková mechanika, kterou vyrábí Fujitsu nebo Panasonic. Celý systém pracuje naprosto normálně, jako nový, jediný háček je vtom, že si GPS načte správně data o čase, hodiny jdou na sekundu přesně, ale datum se nastaví na květen 2004. Manuálně datum nastavit nelze. Nijak mě to neomezuje, ale pokud by jste někdo znal fígl jak to opravit, pak ho uvítám.

Vyměnit celý systém za bazarový není úplně jednoduché, protože existuje mnoho různých variant systému APS 50 a sehnat naprosto totožný za rozumnou cenu, se mi nepodařilo.

Přeji všem dobrá auta a spoustu kilometrů zábavy
Odpovědět