znam te 20 let, ale byly to fakt perly, to se na me nezlob *jokingly*Husky-John píše: ↑pát 24.02.2023, 15:32 A jeje...moudro promluvilo.. Lidi, byl jsem v servisu, kde ta diagnostika stála snad sto litrů a absolutně příšerný částky ročně dávají za aktualizace. Ale neumí vlézt do systému, jako origo mercedesí. Takže má odpověď byla adekvátní "věštecké kouli"
Že je třeba VIN pochopitelně vím, ale ptal jsem se, jestli to vůbec někdo tady umí. No v každém případě tady je:
WDB2110041A647200
Ale abych doplnil... Když tady pánovi přijde úsměvné to s těma "poloosama do difu"(kdo trochu ví, nebude to považovat za nic zvláštního. Prostě tady se strká rovnou dovnitř, u větších difů je přichycená zvenku šroubama po obvodu vnitřního kloubu. Tudíž se dají uvolnit, poloosu lze vyklonit a z těhlice vytáhnout bez jejího odklonění. Což jsem pro výměnu kroužku musel udělat. Kde že je ta perla? ;)
A co je "perlivého" na tom, když se ptám, jestli někde po cestě není někde konektor, kde by mohl být blbý kontakt(tedy tzv. "studeňák")? Nepřijde mi. Dozvěděl jsem se tolik, že dotyční nevědí čemu se smějí, ale odpověď nemají..
Njn. pánové, nic ve zlým ;) ...nejsem sice mercedesí guru, ale úplně nevědomý taky ne. A potřeboval jsem radu. Tak zkuste plodit rady a ne jízlivé poznámky ;) Hezký víkend všem :) A o schémátko dál prosím :D
studenak, diag za sto litru *jokingly* a dalsi ]:->