Problém zásuvky tažného zařízení

Odpovědět

Autor tématu
Twister1
hvězdička
Auto: W163 270 Cdi Final Edition

Problém zásuvky tažného zařízení

Příspěvek od Twister1 »

Zdravím, prosím o radu se zásuvkou přívěsu. Jedná se o vůz W212 250 CDI, sedan r.v. 2009, origo tažné Oris, led zadní světla.

Když připojím přívěsný vozík, všechny světla jak na autě tak i na vozíku svítí jak mají. Závada je na brzdových světlech. Při sešlápnutí brzdového pedálu se světla brzd na vozíku rozblikají, na autě přitom svítí normálně. Připomíná to varovné brzdění. Na přístrojovém panelu v autě to nehlásí žádnou poruchu. Koupil jsem i druhou redukci a to samé. Zkusil jsem ještě připojit dva jiné vozíky a taky to samé. Jeden vozík měl ještě klasické žárovky a druhý byl už ledkový. Na všech zkoušených přívěsech stejná závada. Problém je na autě.

Kolega mi rozebral a zkontroloval zásuvku, ta je jako nová, nikde ani náznak nějaké oxidace či zkratu. Byl jsem na diagnostice a ta na Modulu přívěsu psala jednu závadu: pravé zadní směrové světlo, přechodná závada. Blinkry přitom blikají normálně jak na autě tak i na vozíku. Závada šla smazat.

Tímto prosím o radu, jestli se někdo již s touto závadou nesetkal, případně poradil, na co se zaměřit, případně co zkontrolovat - proměřit. Děkuji

Autor tématu
Twister1
hvězdička
Auto: W163 270 Cdi Final Edition

Re: Problém zásuvky tažného zařízení

Příspěvek od Twister1 »

Nikoho nic nenapadá, na co se ještě podívat? tak to budu muset do hvězdárny :-(
Odpovědět